sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Hirveesti koiria ja mätsäreitä!


Paavo nauttii elämästä.

Neira-collie lähti takaisin omistajansa huomaan (ja yritti viedä Laikan mukanaan), mutta talon eläinmäärä on pysytellyt silti korkeammissa lukemissa Paavon tultua viikonloppuvierailulle. Kolme koiraa tuntuu edelleen niin tavattoman luontevalta, että oikein särkee laskea pappakoira vanhempien matkaan takaisin Lappeenrantaan. Vielä kun kyseessä on maailman herttaisin ja ainutlaatuisin Patrick Poodle eikä mikään tusinarekku. Paavo on edelleen pirteä ja olosuhteisiin nähden hyväkuntoinen. Selkä vaivaa sitä edelleen, ja eilinen uimareissu oli sen lämmönsiedolle liikaa. Jäähdytykseen riitti onneksi suihku. 

 Keravalla.

Laika on pyörähtänyt kahdessa mätsärissä Loltsin napottaessa menossa mukana. Olen jaksanut jopa treenata muutamaan otteeseen kotosallakin ja Laikalla alkaa olla ihan näpsä kehäkäytös takaraivossa. Se antaa kätevästi korjata asentoaan, vaikka seisotinkin sen tänään  Keravalla vapaana - tätä keksintöä piti tietty kokeilla nauhakehässä eikä esimerkiksi kehän laidalla. Hitonko väliä, tuomari olisi voinut omasta mielestään viedä Laikan kotiinsa, antoi meille punaisen narun ja kätteli vielä pienten punaisten aikuisten kakkoseksi. Tuomarinkartanon keskiviikkomätsärin saldo oli myös punainen nauha, tosin ilman sijoitusta, joten nyt meillä on sellaisia kolme! 
 
VINKUPALLO! VINKUPALLO! Boltsi oli ensimmäisten minuuttien jälkeen aivan räkäinen. Mutta ihastuttavan korkealle pomppiva ja äänekäs eli just eikä melkein Laikan makuun.



PS. Omistan gerbiilin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!