tiistai 16. heinäkuuta 2013

¡Lai-karamba! Sehän OSAA uida!

Uimataito ei ole koirallekaan itsestäänselvyys. Olen aiemminkin kirjoittanut Laikan uimamaisterikoulutuksesta ja siitä, miten merihätäisestä intoilijasta on tullut suvereeni pellehyppääjä. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten:


Kuva Heini Rytkö

Otettiin innokas, mutta epävarma koira. Lisättiin uimatossut ja uimaopettaja. Siirryttiin yhden onnistuneen uimalakerran jälkeen ulos. Puettiin muutamaksi kerraksi liivi päälle, jotta höpsömpikin tajuaa, ettei tippa tapa. Lisättiin lelut ja vehkeet, ja siinäpä se. Enää se ei edes huoli liiviä päälleen, vaan haluaa uida ilman. 

Ja niistä koikkaloikista:


5 kommenttia:

  1. Kirjoitat että koiralle laitettiin uimatossut? Vai ymmärsinkö väärin? En ole vaan törmännyt ennen :)

    VastaaPoista
  2. Juu. Laikalle laitettiin takajalkoihin tossut. Niiden tarkoituksena oli luoda lievä häiriö ja korjata takajalkojen liike tehottomasta sivuille suuntautuvasta hutikoimisesta suoraan taaksepäin potkimiseen. Oli mullekin ensimmäinen kerta nokakkain mokomien töppösten kanssa. :D

    VastaaPoista
  3. Missä tuo uimakoulu oli ja paljonko se maksoi? Opetuksen kera siis :) ?

    VastaaPoista
  4. Helsingin koirauimalassa. Opetusvuoro maksoi 45 €. Ollaan käyty testaamassa myös Hyvinkään uimala (ilman opetusta) ja se on porukkauintiin parempi, sillä allas on isompi.

    VastaaPoista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!