keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Ebay, Etsy ja (villa)koiraihmisen aarteet

Materialistina eksyn selailemaan Ebayn ja Etsyn sekalaista tarjontaa usein ihan hupimielessä. Monesti löytämäni roina ei ole lähelläkään sellaista, joka herättäisi ostohaluja, vaan pikemminkin päinvastoin. Yleensä linkittelen demonisimmat löydöt pahaa aavistamattomille kavereille tai ihmettelen niitä Facebookissa, mutta ajattelin jakaa tämäniltaiset seikkailut blogin lukijoiden kanssa. Joukossa on sekä niitä kamaluuksia että oikeasti hienoja juttuja. Asiaan!

Aloitetaan treeniliiviasioista. Minullahan sellaista ei varsinaisesti ole, sillä olen tähän mennessä pärjännyt erillisellä treenitaskulla ja rönttösvaatteiden normitaskuilla. Silloin tällöin mieleen kuitenkin juolahtaa, että josko sitä satsaisi ja hankkisi ensinnäkin itse liivin ja siihen hillittömän valikoiman pätsejä, miksikä kangasmerkeiksi niitä ei-punk-piireissä kutsutaan. (Ei siis sillä, että olisin punkkari. En ole pätkääkään niin uskottava!)

Ykkösvalintani treeniliiviin olisi tässä:


Myönnetään, olen hirveä harakka. Rakastan kimaltavia asioita, ja mitä karmeampi ysärihologrammi jossakin hohtaa, sitä varmemmin olen hiplaamassa sitä. Ts. tartten tämmösen!

Arvatkaa, mitä en hankkisi... Tätä:

 En tiedä, kuka tällaisen perseestään pihalle kiinni jääneen ja jäätyneen ekstaasi-Kulkurin haluaisi, mutta tässä on linkki kohteeseen.

Näistä kahdesta musta on varsin pätevän näköinen kapistus, mutta valkoinen näyttää vieroitushoitoa kaipaavalta. Brodeeraaminen ei ole vissiin ihan yksinkertaista.


Linkki kohteeseen (aaaAAAAaaaapuaaaaaAAaAAAAAaaaAAaaaa!!!!)

Todella iso osa villakoirakuvituksista, -kangasmerkeistä ja yleensäkin oheistavarasta on vaaleanpunaista. Puudeli on tyttöjen tyttöjen koira ja vaaleanpunainen on tyttöjen väri, match made in heaven. Poikkeuksiakin on, kuten tämä tässä:



Näkyvyys on ainakin taattu. Jos minulla olisi sininen villakoira, tällainen olisi varmaan tulossa jo pikapostilla kohti Suomea. Edes läpällä, u know. Samankaltainen pätsi löytyy toki myös klassisena vaaleanpunaisena, yli kaksikymmentä senttiä korkeana ja mollottavilla sinisillä silmillä varustettuna. Classy!


Ihmispään kokoinen toljottava buudeli ei ole tietenkään ainut vaihtoehto maailman uskottavimman villakoiraohjaajan valinta. Esimerkiksi seuraavat neljä kangasmerkkiä ovat varsin legitiimejä valintoja.






Puhutaanko OIKEASTI USKOTTAVISTA työ-koirain pätseistä? Löysin sellaisiakin!


Heijastavat merkit kiinnitetään koiran valjaisiin sen molemmille puolille. Vastaavia suomenkielisiä en ehkä käyttäisi, enkä ostaisi vastaavasti näitäkään, jos olisin jenkkikoiranomistaja. Mutta koska olen onnekkaasti Suomen kamaralla, saattaa olla, että Laikasta tulee poliisikoira. Tavallaan.

Hieno merkki on myös tässä:


Kyseessä on kelttiläisen triskele-symbolin muunnelma kolmella koiralla. Triskelellä on minulle henkilökohtaista merkitystä (terveisiä ihmissusi-Derekille) ja olen kiinnostunut kelttiläisestä kulttuurista, joten tässä olisi ihan ketterä kolminaisuuslisä tän mimmin rotsiin.

Heitetään uskottavuus hetkeksi sikseen ja palataan maan pinnalle. Jos minulla olisi Loltsille omistettu treeniliivi, olisi siinä varmaan tällainen:


Ehkä hankin tällaisen yhteisiä lököttelyhetkiä varten pieruverkkareiden perspuolelle. Sounds like a plan.

Löysin Ebaystä yhden kelvollisen pinssin. Se näyttää tältä:


Niin vähän kuin näyttelyistä piittaan, jollain kierolla tavalla tykkään mannermaisesta leijonaleikkauksesta, varsinkin lihaksikkaalla koiralla. Continental on käytetyimpiä trimmejä kuvituksissa ym., mutta se ei aina pääse oikeuksiinsa ja profiilit näyttävät omituisilta. Yllä oleva pinssi on kuitenkin varsin kaunis.

Pinssejä voi kuitenkin tehdä toisellakin tavalla. Puhuin postauksen alussa demonisista löydöistä, enkä syyttä. Selatkaa seuraavat ja eläkää pelossa:

"Mua niin vituttaa olla Frankensteinin koira..." (Kuvaus muuten alkaa sanoin BEAUTIFUL VINTAGE. Noita sanoja toki itsekin käyttäisin.)

 H-h-h-h-h-h-hhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrgh!!

 Laser-silmä, jonka katse porautuu läpi takaraivostakin.


Motherfucking vintage!!!

Ei ei eieieieieieieieieieieieieiei ei EI!

En edes halua tietää, mitä helkkaria tämänkin esikuva on nähnyt...

 Cute POODLE... Juupa! AAAAAAAAAAAAAAARRRRR!

Hiki hiipii pyllyvakoon. En enää ikinä käytä hakusanoja "vintage poodle pin". 

Nyt, kun mun treeniliivi on täynnä kangasmerkkejä ja selkäpuoli on täytetty tuijottavilla helvetinpuudeleilla kanssakilpailijoiden pelotukseksi, siirrytään sisustuselementteihin. Jos minulla olisi nykyistä enemmän tilaa, harrastaisin enemmän pölynkerääjiä. 

Kolme mainionpuoleista Ebay-löytöä:



Linkki kohteeseen (hauska karvabonanza)

Linkki kohteeseen (tällä on varsin samanlainen hölmö ilme kuin Laikalla joskus)

Siirrytään Etsyn kimppuun. Se on varsinainen edullisen pikkusilpun ihmemaa, jos kohta sieltä löytää myös hintavampia, persoonallisia esineitä ja käsityötä. Tykkään vintage-villakoirakuvituksista (mainoksista, julisteista jne.) ja -puudelileluista, joten tykkään myös Etsystä. 

 NanJacin keramiikkakaupan puudeli. Varsin eloisa ja ihastuttava ilmestys.

Efsterlingin villakoirariipusta saa myös korviksina. Persoonallisessa riipuksessa on tavoitettu minusta aika osuvasti villakoiramaisia piirteitä.

Ihana vintage-leluvillis. Näitä on myös Ebay väärällään ja hinnat liikkuvat useissa kympeissä.

Kitcsh patchesin lisäys mun treeniliiviin!


JVoyagen röökipuudelit. Tarttee olla näyttämättä tätä vaikutteita ottavalle teinille. Mainoksen koirilla on kyllä mageet korvatupsut!

Tälle nauroin pitkään. Hyvin, hyvin jenkkiläistä.

 The Fashion Field. Tavallaan pelottava.
  
jCLAIRE:n vintage-patsas.

Scratch That Kitch -kaupan posteri. Olen heikkona juuri tällaisiin söpöyskuoleman aiheuttaviin juttuihin.

Uncommon Clickers on hauska idea. Kauppa myy kustomoituja ja nimensä mukaisesti siis epätavallisia naksuttimia. Monella mun tuntemalla koiraihmisellä tuntuu olevan hankaluuksia pitää silmällä omistamiaan klikkereitä, joten olisikohan aika tarttua glitteriin ja lakkaan ja tuunata vehkeet niin hienoiksi, ettei niitä tohdi hävittää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!