sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Liebster-blogihaaste/tunnustus

Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaajaa, joka antoi haasteen sinulle.
2. Valitse viisi blogia, (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

 Me saimme tämän muutaman päivän aikana useammalta blogilta! Hulvatonta. Joukkoon kuuluvat Trikkihirmu Neira, Sindi & Aada ja Piina. Isot kiitokset joka sorkalle, virtuaalihuomio on näköjään aika hauskaa. Luen blogeja aika satunnaisesti (tosin tällöin useampaa ja pitkään kerrallaan), joten tähän on vaikea keksiä ketään, kun kriteerinäkin on lukijamäärä. Joka tapauksessa suosittelen ainakin Villakaksikon blogia, Koiraseminaareja (epävarmaan tosin, päivittyykö tämä enää, joskin teksteissä on paljon hyvää matskua läpikäytäväksi), Elsi Pyrristä ja kumppaneita ja Gigitystä. Viimeksi mainittu saa ekstramaininnan elämänmakuisuudesta ja ihastuttavasta positiivisuudesta, jota (koira)maailmassa ei ole koskaan liikaa.

1 kommentti:

  1. Lämmin ja nöyrä kiitos meiltä (Gigi ja Kirsi) sun kommentista meidän blogista!! Erityisesti se tuntuu hyvältä, koska se tulee bloggaajalta, jonka sivuja luen ilahtuneena: avointa, rohkeaa ja hauskaa tekstiä sekä loistavia kuvia!
    Tästä on hyvä jatkaa :-)
    Ps. nyt olen vasta oppinut kommentoimaan wordpressin kautta...ei mennyt kuin kuuuuukausia ;-)

    VastaaPoista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!