sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kuvia, vaikka sitten paskoja

Uutta ulkoasua tässä vääntäessäni satuin kurkkaamaan yhteen kansioon, jota en ollut avannut hetkeen kuvien ottamisen jälkeen ja löysin sieltä muutaman näpsyn postattavaksi. Kun sanon 'näpsy', kyseessä todella on näpsy, koskien sommittelua (voiko sitä syödä?), kuvanlaatua (kameralle vieras käsite) ja kuvien fiksailuun käytettyä aikaa (hohohohohoo). Graafikon lapsella ei ole Mäkkiä? :B

 Perseilyä lammikossa, mukana myös pappakoija. <3 Voi hemmetti, miten mulla onkaan sitä ikävä. Paavosta oli kuulemma tällä viikolla tullut diplomi-insinööri, sillä se oli päässyt kävelemään Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla. ;) 

Kuvasta käy kätevästi ilmi keskarin ja kääpiön välinen kokoero. Loltsi on noin 33-34-senttinen, Paavo vähän matalampi ja Laika huitoo jossain 39 sentin korkeudessa. Tuolta se käytännössä näyttää.

 Oli kiire, otsatukka kastui.

 Minun oli tarkoitus etsiä rauhallinen, tarpeeksi valoisa paikka ja ottaa kunnollinen kuva ja lopulta luovutin ja tyydyin tähän. Loltsi ei näytä hakatulta, vaan siltä, että se repeää housuistaan namien kimppuun, joita Pate lasittuneesti tuijottaa Laikan ihmetellessä tätä uutta juttua nimeltä paikallaolo.

1 kommentti:

  1. Katsos. Kiiran lempi kuralätäkkö. :P Meillä on kanssa kaikki kuvat tuosta samasta lätäköstä. Siinä pitää aina kahlata ja tonkia.

    VastaaPoista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!