sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Hoitolaisia

Laikan Signe-äiti ja Gaia-sisko ovat olleet meillä hoidossa torstaista asti. Huomenna ne lähtevät takaisin kotiinsa ja en haluaisi luopua niistä ensinkään! Laika on löytänyt (uudestaan) Bestiksen siskostaan ja Signe on lempeine katseineen hyvin, hyvin ihastuttava otus. Sillä oli aluksi pieniä sopeutumisvaikeuksia, mutta sittemmin silläkin on ollut hauskaa jälkikasvunpaimennushommissa. Blondirinsessa Loltsi on ollut varsin haltioissaan yhtäkkiä moninkertaistuneista mustista koirista ja hypännyt joukon jatkoksi ihan kuin se itsekin olisi samaa sukua. Lenkillä se pitää nuorisohuligaanit kurissa, kuten aina.

Kuvanlaatu on sama kuin ennenkin, pilvistä päivää ja liikkuvia, pääasiassa tummia koiria, ehHEH.

 Etsi kuvasta blondi. :D

 Loltsilla on suu auki. Kappas kappas... Ks. Korson vesitorni! <3

 Gaia Gaia Gaia, sä veit sydämen multa!

  "Otetaan Lolt-" EI OTETA.

 Tasaveroiset kaverit. Se minkä Gaia koossa häviää, se ketteryydessä voittaa. Aika sähikäinen.

Vespa ja Pappatunturi.

2 kommenttia:

  1. Aaaaaaa, tosi hieno tuo kuva missä Gaia "patsastelee" ylväästi! :)

    Ja voi että, tunnen sun tuskasi tossa kuvausasiassa! Mustien koirien kuvaaminen on muutenkin haastavaa, ja sitte justiinsa kun ulkona on vaan harmaata ja hämärää koko ajan, niin se on heti tuplasti tuskallisempaa D:

    T: myös mustan koiran omistaja.

    VastaaPoista
  2. Olisi vielä vähän parempi, jos katseella olisi enemmän tilaa, mutta sieltä tulee Loltsin hörökorvat ja liikahtanut olemus vastaan. :D Kuvaamista helpottaisi järkkäri tai edes pokkari, jossa olisi isompi kenno ja helpommat manuaalisäädöt, mutta kumpaakaan ei just nyt ole käytettävissä. Onpahan ainakin jotain, mitä tulevaisuudessa opetella! :D

    VastaaPoista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!