maanantai 27. lokakuuta 2014

Ihmekoirien joululahjalista

 Niin hyvää lapsuustraumaa. 

Tänä vuonna kärsitään sen luokan köyhyydestä, että meille tulee varmaan aattona nuuttipukki ja perii joulun saman tien mukaansa. Jos ei tule, niin pukeudun itse ja pelottelen lähiön lapset. Mutta köyhäkin saa unelmoida, joten joululahjatoiveita, olkaa hyvät! (PS. Idea joulun hengessä varastettu täältä.)

1. Sepon agility-yksäri. Sain sellaisen viime jouluna ja se oli mukavaa. Tapsana ei ollut senttiäkään lunta, mutta fiilikset oli kohdillaan. Tästä piti myös Laika.

2. Vaultsisuojat. Koska selästä, rintakehältä tai jaloilta frisbeen perään ponnistava koira tekee kipeää. A-luokan keino välttyä näyttämästä pahoinpitelyn uhrilta koiraurheilun vuoksi. Pakettikortin virkaa toimittaisi kivasti esim. Jawz Dèjá Flew Pup -kiekko.

3. Istuvat valjaat Loltsille. Loltsilla on nykyisin trakeakollapsi ja panta ei tee kurkulle hyvää. Megaluokan ongelma on se, että koko elukka kaatuu ylösalaisin, jos sille pukee henkselit.

4. Pakastimellinen eettisesti tuotettua lihaa. Koska possuillakin on joulu ja muita kuppahattutätisanontoja.

5. Rauha koiramaailmaan. Koska oikeasti, me kaikki pidetään koirista, ja se on oleellista. Ei niinkään se, kenen koiraa pissii kauimmas, loikkaa korkeimmalle, on rumin tai jyrsii itsensä kokoisen reiän seinään nopeimmin.

Fast Forward Agility
Czech Black, koirafrisbeesuojat
Musti ja Mirri, Rukka Comfort Mini -valjas
F-Animal
joulumaa jos jokaiselta löytyy sydämestä t. arja koriseva

4 kommenttia:

  1. Toivoisin kiitos kaikkia noita samoja asioita! Paitsi kiekot voi vaihtaa treenileluihin. Mutta tollaset kroppasuojukset varmaan olisivat käteviä koiratanssissakin kun 8-kiloa koiraa ponkaisee selästä ilmaan, en ollu ikinä edes kuullut moisista! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vois olla aika hyvät missä vaan, missä rytyää rynnäkköeläinten kanssa. :D Mutta tosiaan toi liivi ja reisisuojat on pätevän oloiset ja frisbeen mukanaan tuomat, Suomestahan noita ei saa, ainakaan vielä. Toimis varmasti tanhussakin.

      Poista
  2. Meikäläinen itse toivoo isoa kangastaulua missä mun neidit olis kummatkin. Lisäksi sitten hintavampi dog&cat lahjakortti, hieronnan ja kentänvuokran maksua :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelpais noi meillekin! Mulla vaan on kuvien kanssa se kesto-ongelma, että yksikään kuva ei ole riittävää seinämatskua, varsinkaan, jos nuo on siinä yhdessä. Loltsi näyttää yleensä ihan nahistuneelta. :D Joo-o, kenttävuokramesenaattikin olisi kiva. :D

      Poista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!