perjantai 15. elokuuta 2014

A niinku juoksu-A


Matkalla seuran kentälle Laikaa meinasi purra kyy. Käärme suhahti muutaman sentin päästä, onneksi puudeli oli nopeampi. Puolen tunnin pööpöilyn jälkeen lähdimme kotiin ukkosrintaman alta. Kuumottava päivä. Kävin aamulla Murren Murkinassa, ostin pitkään ostoslistalla roikkuneen Klinin karvaisen vinkupatukan ja se on Laikan mielestä yksinkertaisesti paras. Niin paras, että normaalistikin itseriittoista mäooncool-rinkiä heittävä puudeli taisteili, voitti ja rundasi kunnaria ja näytti luoksetulokutsulle karvaista takapuolta. Monta kertaa.

Muutama juoksu-A-setti, koska siksi sinne mentiin. Onnistumisprosentti on 70-80. Pahin veto on ensimmäinen, kaikki kolme settiä tultiin ekalla kerralla yli kontaktin. Sen jälkeen vähän ajateltiin, mikä on tietysti aika kiva. Mutta kyllä siitä vielä A tulee, onnistumisprosentti on treenimäärään nähden korkealla.

Hei hei kenttä. Mukana ollut ukkospelkopöksy Loltsi ei hirveästi arvostanut. Laika oli lähinnä sitä mieltä, ettei mennä vielä mutsi.

4 kommenttia:

  1. Miten teette A:ta? :) Ihan vaan juoksutatko vai boksilla vai miten? Monta askelta Laika ottaa alastulolla jos se ei osu kontaktille vrt jos osuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boksilla. Laika tulee yli harjan ja siitä kahdella laukalla alas osuessaan kontaktille. Ja itse asiassa noita ekoja toistoja lukuunottamatta tulleet yliloikat se on tullut yhdellä loikalla -> rytmitysongelma.

      Poista
  2. Oho, hyvä että ei käynyt huonosti kyyn kanssa! Inhottavaa kun nyt on varmaan melkein koko viikon vesisadetta... No, ei voi mitään. Kiva kuulla, että teidän treenit sujuvat ja sä luotat Laikaan ja sen osaamiseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi meidän kenttä (ja sen päälle meidän lähin agi-kenttä myös!) on valitettavasti sellaisella alueella, että kyitä on. Ei oo eka koira, joka on melkein ottanut osumaa. Yrh. :| Noita vitsin minimatoja ei edes meinaa huomata, ennen kuin talloo melkein yli.

      Poista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!