sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kesäleiriläinen


Tässä on uusi boosteri meidän kokoonpanoon! Se on lancashirenkarjakoira Rane, joka tuli kesäkuun projektiksi tutustumaan lähiöelämään, kulkemaan mätsäreissä ja tekemään muita koiramaisia asioita, mitä noiden päänmenoksi keksin. Toistaiseksi kesäleiriläinen on mököttänyt oman laumansa perään, mutta lenkkeily sujuu ja Laikan perässä se juoksee töpöjalat viuhuen ja pyöreä hanuri pomppien. Hassua katsottavaa, kun on tottunut pitkäsäärisiin puudelibeibeihin. Rane on on mököttänyt sisällä, mutta reipastui, kun kävimme lenkillä ja vähän valokuvaamassa.


 Korvamoikkaus.



5 kommenttia:

  1. Onpa se hallun näkönen villisten rinnalla :D Kun tiiän kyllä millasesta tirpasta kyse, mutta kuiteski, pöljän näköne :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä on niin lyhyet koivet! :'D Tomerasti se niillä liikkuu, ei siinä mitään, mutta tosiaan, kun on jalkaviin tottunut, niin onhan se erilainen. :D

      Poista
  2. Näppärän näköinen Rane! Mä tykkään noista kyllä hirveesti, meiän aksaryhmässäkin on heeleri ja sen 12 viikkonen pikkusiskokin kävi just ekan kerran hallilla tutustumassa. Siiis iiiiiiik, miten ihana se oli! Yks kaveri on miettiny hommaavansa joskus tällasen ja pidän niin peukkuja, et meiän lähipiiriin tällänen nakkisarjalainen muuttais. Innolla oottelen teidän kesätouhupostauksia kolmikon kanssa :)

    VastaaPoista
  3. Ei en suostu, oon niin kateellinen!! Just yks päivä puhuin kaverin kanssa et lancashire heeler pitäis saada jostain hoitoon et sais tietää millasia ne on :D Se on mun mielikuvissa sellanen just näppärä pieni koira, joka ei kuitenkaan jää jalkoihin. Jään innolla odottamaan tulevia postauksia :)

    VastaaPoista
  4. Hillevit vaikuttaa mainioilta! Ei jää jalkoihin, sen sijaan möngertää kumartumatta Laikan ali! :D

    VastaaPoista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!