keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kuumetta

Hei, ette arvaakaan. Minulla on kuumetta. Ensinnäkin, ihan oikeasti oikeaa kuumetta, olen neljän seinän vanki. Toisekseen, rallykuumetta. Kävin kuvaamassa Erican ja Kiiran rallykoitosta viime lauantaina ja olen siitä lähtien pyörittänyt päässäni filmiä, jonka pääosia näyttelevät musta puudeli, hauskanpito ja pari koulutustunnusta. Koska maanantain agilityt piti jättää tämän typerän ruton takia väliin, olemme treenanneet seuruuta ja perusasentoja sisätiloissa ja Laika on kuin yhdeksän kiloa superpalloa. Laiskemman rally- ja tokoilukauden jälkeen se on kehitellyt kuvioita päässään ja osaa mm. askelsiirtymiä ja täyskäännöksen vasemmalle. *kele mikä elukka! Kuka sitä käy opettamassa!? Ajattelin ottaa ohjelmaan peruuttamisen opettamisen. Pitänee yrittää käyttää apuna kohdetta, koska vartaloapu ei toimi toisin kuin Loltsilla, joka oppi peruutusaskeleita sen avulla todella helposti.

Tällä hetkellä koiratanssi ei kiinnosta yhtään ja tokokin aika heikosti. Nyt on superhauskojen, semikaoottisten kikkailulajien aika.

Koska kuvausintressini ovat olleet viime aikoina kiinni toisessa harrastuksessa, uusia spedekuvia ei ole. Mutta sen sijaan pari pöpelöä Kiiraa olisi tarjolla:



Olipas vajari postaus. The best I can do, spare me.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!