torstai 2. tammikuuta 2014

superjännätreenipostausilmankuviajavideota

Uusivuosi tuli ja meni. Poltettiin nakkeja ja perunasalaattia ja syötiin tähtisädetikkuja.

...

Joka tapauksessa, Loltsi pelkäsi, Laika oli hivenen hämillään. Pällinaapurit kunnostautuivat kännisekoiluissa ja heittivät raketin meitä päin ja toivon, ettei musta surma keksinyt pelkoa itselleen. Sisällä se oli rauhallinen, veti lonkkaa ihan täysillä. Hajanaisia paukkuja on kuulunut myös eilen ja niihin se ei reagoinut lainkaan. Paavo kuului viettäneen oman vuodenvaihteensa samoin kuin kaikki muut päivät vuodesta: nukkuen munasillaan täyden vatsan vieressä.

Minua on purrut tokotiainen. Isompi eläin kuin tokokärpänen. Seuruuta aktiivisesti, korrektista perusasennosta erityisesti palkaten. Ollaan tehty myös namipalkalla matalammassa vireessä ja onnistumisprosentti on "aika hyvä". Koska, hitto, kuka nyt kirjaa pitäisi, en mä ainakaan. Olen alkanut jättää seuruussa palkan piiloon kentän laidalle ja vahvistanut sen saamista tekemisen kautta. Laika tekee tosi kivasti ottaen huomioon, että panostus asiaan on ollut aiemmin noin -50. Seuruun lisäksi ollaan tehty saalisnoutoa edelleen ja siitä kehiteltyjä pitoharkkoja, ei taaskaan mitään ongelmia. Niitä tulee luultavasti siinä vaiheessa, kun hommaan tulee mukaan maltti ja hallinta, sillä se ei ole varsinaisesti meidän kummankaan vahva puoli. Paskaaks siitä sano mursu, kun turbomoottorin käynnisti. Otin edelliseen ulkotreeniin mukaan myös metallinoutokapulan ja se oli Larun mielestä yhtä hauska kuin puinen. Seuraava askel: maltti (=kapula mäkeen, pannasta kii ja luvalla perään). Sisätreenissä meillä oli tänään aiheina merkki ja maahanmeno, joista edellä mainittua naksuttelin (tuloksena koira, joka hakeutuu kohtisuoraan merkin taa ja useimmiten jättää tötterön pystyyn...) ja jälkimmäiseen liitin vihjesanaa. Laikahan osaa mennä maahan ja se on sen mielestä huippusiistiiomg, mutta olen ollut erityisvetelä kouluttamaan asiaa yhtään pidemmälle.

Tepon inspiroimana kaivoin irtokepit häkin takaa ja vein ne ulkoilemaan koirien kanssa. Esittelin Laikalle kolmannen portin ja se älysi jutun juonen nerokkaaseen tapaansa nopeasti. Nyt kun vielä saisin apupalkkaajan vahvistamaan otuksen fokusta eteenpäin silloin, kun ohjaaja on keppien vasemmalla puolella. Laikan ongelmakohta on tällä hetkellä viimeisellä keppiparilla: se kyllä hakeutuu oikeaan väliin, mutta jää jumittamaan ja odottamaan lentävää palkkaa. Kyseessä on luultavasti huonosti heitetty ja ajoitettu siilipallo (tai kymmenen), joka korjautuu apupalkkaajalla ja hyvällä ajoituksella.

Loltsi hyppeli peruutuksia ja jalkojen välistä pujottelua Laikan keppitreenien tauoilla. Molemmat tempuista ovat vihjesanaa vajaat paketissa, joten pitäisi keksiä jotain uutta juonta mummelille. Kysynkin teiltä:

Mitä opetan Loltsille seuraavaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!