lauantai 10. toukokuuta 2014

Hyvää tahrotaa mut priimaa tuppaa tulemaan


Helsinki KV, tuomari Natasa Blanusa, Kroatia

Nice outline of the body. Nicely balanced. Exc. bone. Nice shape of head of correct proportions. Typical expression. Nice topline. Compact body. Correct angulations. Very nice mover. Nice coat quality and colour.

ERI AVK1


PS.
Oonkin halunnut tekosyyn käyttää tuota maailman kliseisintä, kuluneinta ja ökömököintä otsikkoa. Koska sitä H:tahan me lähdettiin hakemaan. Ruusuke on kehän jälkeen paikalta ostettu, myönnetään, mutta halusin muiston hienon näyttelyspedeni ensimmäisestä näyttelystä - ja omastani. Kehästäkin melkein myöhästyttiin ja handlaushousuissakin on haaroissa reikä, mutta huomasi se tuomarikin, että kyseessä on erinomainen elukka.

8 kommenttia:

 1. Onnittelut ERInomaiselle Laikalle ja omistajalle tietty myös :) Kehäkuvia/sivuposetuskuvia näytille, kiitos! :P

  VastaaPoista
 2. Tänks. Otan kunnian vain esittämisestä, muuten kumarrus kasvattajalle koirasta ja trimmaajalle karvoista. :D Sivukuvat venailee parempia aikoja kaverin kamerassa, mutta niitä on otettu, joten tulossa o!

  VastaaPoista
 3. Ohho! Superisti onnea! :) Mua himoittais leikata Ines esim. terrieriin myös, mutta toykehässä sitä tuskin katottaisiin hyvällä. .. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt tiedä, onko sillä koolla niinkään väliä. Jos tuomari hyväksyy terrierin, niin eiköhän se hyväksy sen koossa kuin koossa. Toyita (onks tää sana ees?) ja kääpiöitä tosin näkee harvemmin terrissä, yleensä ne on isoja, joskus keskareita. Kai siinä on se taika takana, että isoissa on niin paljon enemmän laittamista täydessä turkissa? Laika oli tänään uniikki lumihiutale ja koko näyttelyn ainut terrieritrimmissä oleva spudde. :D Sain keväämmällä sellaisen vinkin, että jenkki-, britti-, aussi- ja ranskalaistuomarit (ehkä saksalaisetkin) on todennäköisimmin korrektin leijonan asialla ja lemppaa hylsyllä ulos. Vältin sitten niitä. Sinänsä kannustaisin kyllä kokeilemaan, koska tiedän enemmän koiria, jotka on saaneet hyväksytyn tuloksen kuin niitä, joille on ojennettu se hylsy (tai EVA, koska omg en voi arvostella sun koiraas, koska en näe, minkä laatuista karvaa sillä kasvaa korvalehdissä :D).

   Poista
  2. Wau onnea! Kuvia jäädään odotteleen :)

   Poista
  3. No nyt on vedetty tyttö terrieriin :D Voi luoja miten pieneltä se näyttää... Tosin jätin korviin vähän pidemmän karvan kuin millin siilin. :)

   Poista
  4. Kuvia saatu ja julkaistu. :)

   Hyvä Ansku, terrieri on niin ihana (jos karvaa pitää olla :D).

   Poista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!