maanantai 12. toukokuuta 2014

Show-poni iskee


Lupasin kuvia Laikan näyttelykuosista edellisen postauksen kommenteissa ja nyt niitä tupsahti. Kaikki kuvat on ottanut Heini Rytkö, joka myös suki ja keri Larssonin kehäkuntoon. Mua naurattaa tuo hulvaton takapotku, joka on näköjään meidän molempien yhteinen juttu.


Lisäsin blogin yhteyteen sivun, jossa on kaksi listaa liittyen terrieritrimmiin ja näyttelyihin. Toiselle listalle lisään tuomareita, joille terrieri menee läpi ja toiselle niitä, joilta trimmissä irtoaa hylsy tai EVA. Jos tiedät tuomarin, jonka lisätä jommallekummalle listalle, heitä kommenttia tai viestiä ja levitetään terrierin ilosanomaa.

Eikä jää pelkäksi näyttelypostaukseksi. Huomenna on agilityä hienossa isovillakoiraseurassa ja kotona ollaan treenattu tokon AVO:n kaukokäskyjä. Laika oppii niitä hienosti, etäisyyttäkin on jo muutaman kymmentä senttiä. Woop!

4 kommenttia:

  1. Noi takaliikkeet on ihan härskit. Rodunomainen toki juu, mutta eihän se sitä mihinkään tarvitse. Riittäisi, että se nyt ravaisi puhtaasi ja juoksisi hemmetin kovaa. Näillä mennään. :D

    VastaaPoista
  2. Eikä, ihan mahtava toi takapotkukuva :D Toivottavasti teiän agitreenit suju hyvin :)

    VastaaPoista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!