perjantai 16. marraskuuta 2012

Korkeasaari ilman aitoja

Laikalla on silmätulehdus. Kuskasin sen Sopulitielle hoidettavaksi ja keikka meni hyvin ja kasvattajakin sai kehuja tervepäisestä kasvatista. Laika antoi ronkkia vilkkuluomia myöten venkoilematta kaikki silmännurkat ja söi kourallisen nappuloitakin kuin ei ennen olisi ruokaa nähnyt. Reissu oli suorastaan nautintoa, kun olen tottunut vuosien ajan huutavaan ja matelevaan drama queen-Loltsiin enkä lääkäriä pussailevaan mustuaiseen.

Nooooo, kun elämää tässä kuitenkin eletään niin hyvinhän se elukka tasasi vaakaa tänä aamuna. =) Olen ollut jonkin aikaa kipeänä ja koirat sen mukaisilla lenkeillä ja aktivoinneilla, joten varsinkin Laikaan on kasautunut suorastaan radioaktiivisia paineita. Ensin se kävi kiroilemassa naapurin (joka vielä keksi elämöidä ja loikkia karkuun, joka provosoi rakkia kivasti) ja sitten toisen naapurin koirat. Kaksi kertaa. Noiden kertojen välissä se näytti tulevan luokse, mutta keksikin juosta hirviympyrän kusimetsässä ja karata takaisin. Voi vittu. Laika lähtee nyt kuselle fleksissä... Juoskoon umpirämeikössä, jos ei totteleminen maita. :I Loltsi oli sitä mieltä, että perjantaisin koiria hakataan ja katseli muualle, kun kakara aiheutti häpeää.

Asun siis paviaaniaitauksessa. Ei vaan oo aitoja.

Facebookissa taas kuohuu, kun kaksiväristen puudelien asia on nostettu pinnalle. Osa jengistä roikkuu ylhäältä tulleissa mielipiteissä kuin hukkuva heinänkorressa, osa mutisee koiriensa puolesta. Mua lyhyesti todettuna vituttaa koko paska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!