sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kuinka koirablogi elvytetään?1. Postaa, vaikka noin neljän kuukauden jälkeen voimahävettää.
2. Väännä paluusta vitsi häpeän sumentamiseksi.
3. Postaa talven lystikkäimmät Laika-kuvat hämäykseksi.
4. Jatka kuin mitään ei olisi tapahtunut. ":D"


Joo, täällä. Ei, mitään erityistä ei meidän elämässä ole tapahtunut. Koko vuoden 2016 postausmäärä jäi kauas, kauas vuoden 2015 tahdista. Väsytti. Väsyttää yhä. Mutta parempaan päin, hei.

Ei ole availtu koekalenteria tai hallinovia tai juostu auringonlaskuihin Canon naamalla. Ollaan kuitenkin selvitty. Oon soittanut koirille nokkahuilua, ostanut minisukset Vinskin kanssa "hiihtääkseni" (toki kirjoitushetkellä sataa lupaavasti vettä) ja ohjaillut Laikaa pois sängyn alta. Se on nimittäin valeraskaana, näillä näkymin viimeistä kertaa, ja se pesii joskus sänkyni alla, oikeassa nurkassa kolmannen pahvilaatikon takana. Ja se mörisee, jos Vinski heiluttaa häntää sen yläpuolella. Laikan pentu on tällä kertaa ollut puolen tunnin ajan pieni vesimelonilelu. 


Toivottavasti paukkuja riittäisi nyt noiden lisäksi jorinoiden kirjailuun ylös, tätä on ollut nimittäin ikävä, vaikka energia on mennyt ihan muihin asioihin. Olen haalinut uutta starttia varten arkisia postausaiheita ja saanut niitä postauksiksi asti. Molemmilla koirilla on myös koulutusprojekteja, joista kirjoittaa: Vinski kulkee kohti toko- ja agility-uransa starttia ja Laikan kanssa pitäisi aloittaa arjen ja harrastusten helpottamiseksi LAT-treenit. Varsinkin viimeksi mainitusta haluaisin kirjoittaa isolla ajatuksella.


Omien jaksamishaasteiden kanssa olen panostanut sellaiseen aktivointiin, joka on mahdollisimman vähällä vaivalla toteutettavissa. Meidän matalan kynnyksen arkivirikkeistä on tulossa oma postauksensa, mutta halusin jakaa aivojentuuletusvideon. Olen antanut harrastusten olla hyllyllä suosiolla ja kouluttanut lähes pelkästään joko arkikäytöksiä tai temppuja. Toisinaan temppujenkin keksiminen on voinut olla vaikeaa aivosumun keskellä ja silloin olen kutsunut keittiöön molemmat koirat. Olen sheipannut ja houkutellut sen kummemmin laatua ajattelematta ja hymy korvissa tuplatemppuja. Meidän lähiösirkus osaa vielä hyvin vähän, kuten videolta näkyy, mutta se on aika samantekevää, koska meillä kaikilla on ollut hirveän hauskaa.


🌠🌠🌠

Neljän kuukauden aikana blogimaailmassa on kai tapahtunut jotain. Vaihdoitko urlia, kirjoititko jotain timanttista, perustitko uuden blogin, voittiko otukseksi peräryttylän mettä-äijien mätsärin isot punaiset tai saitko uuden pennun? Tai oletko muuten vaan härski mainostaja? Linkitä blogi (tai yksittäinen postaus!) kommentteihin ja kerro, miksi sitä pitäisi mennä lukemaan. Saatan jäädä koukkuun ja ruveta vaikka lukijaksi.

26 kommenttia:

 1. Ihanaa että olet palannut tauolta! :) On ollut ikävä sun aidosti hauskaa otetta kirjoittamiseen.

  Olen lakannut edes haaveilemasta timanttisen blogipostauksen kirjoittamisesta ja siirtynyt kirjoittamaan keskinkertaista blogihöttöä hitaalla tahdilla. Miksi sitä pitäisi mennä lukemaan? En tiedä. Ehkä haluat vältellä siivoamista tai jotain muuta vielä tylsempää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)

   No siis vanhennuttuani yli 25-vuotiaaksi, kaikki otsikon "kohtuullistaminen" alle menevä on vetänyt minua puoleensa kuin Aake Kallialan mökkilaituri piisameita. Joten taidan mennä lukemaan.

   Poista
 2. Voi jukra mikä video, ihana! Huippua että ihmekoirat teki paluun, sun kirjotuksia on tosiaan aina hauska lukea. Tsemppiä väsymyksen voittamiseen ja olemiseen ja sellaseen muuhun hömppään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, thänks. :) Eiköhän tää tästä, toivottavasti lempeän tavoitteellinen bloggaaminen jeesaa, täällä kun on näköjään tällainen pieni, ihastuttava yhteisö! <3 :D

   Poista
 3. http://sagantaru.blogspot.fi/

  Sileäkarvaisen noutajan toko-, näyttely- ja nome treeneistä, sekä arjesta rehellisesti kirjoitettuja postauksia. Joskus mennään täysillä, joskus ei jaksaisi mitään. Mukaan mahtuu myös välillä kuvapostauksia ja mielipidejuttuja.

  Tervetuloa mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista, olinko jo teidän lukija, mutta koira on ainakin etäisesti tuttu ja teillä on ihanan laajasti harrastuksia. :) Täytyy päästä ajan tasalle.

   Poista
 4. Voi miten ihana video! Ihan mahtava. Ja kiva jos alat taas kirjoittelemaan, tää on hirmu hyvä blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaaa, kiiiitoooos! Makeeta saada tällaisia kommentteja. <3 Uuteen nousuun näiden siivittämänä!

   Poista
 5. Parasta! Teitä onkin jo odoteltu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei hengitystä pidätellen. :-----D

   Poista
 6. http://agarwaentm.blogspot.com , sinne kaikki söpöt koiranpennut menneet on!

  VastaaPoista
 7. Minäki oon kaipaillut ja ihana video! Neljän kuukauden aikana meille tuli toinen piski, sakumix alias Luuska :) http://koiriamaalta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulta kävinkin lukemassa sen koulutuskehityspostauksen ja kai kommentoinkin jotain positiivista ulinaa siihen. :D Täytyy syventyä uuteen toveriin myös.

   Poista
 8. Haha, sulla taitaa olla sama syndrooma kun mulla. In action on edelleen hengissä, ihme kyllä. Mut meillä on uus jäsen! Ehkä blogikin päivittyy pikkasen aktiivisemmin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks on Instagram! Ehdin siellä nähdä vilaukselta uuden mukulan! <3 Pentujuttujen lukeminen on hauskaa, joten pieni toiveenpilkahdus, että niistä kuulen. :D

   Poista
 9. Jeee sie oot palannut :D Jo on odotettukin.

  Meikäläisen blogissa ei ole tapahtunut mitään erikoista, mutta siellä on ruodittu terveysongelmia ja niiden ratkaisuja, sekä nyt siellä on ahkerasti videomateriaalia temppujen opettelusta (y)
  http://niinerilaiset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeeee :D

   Täytyy päästä teidänkin blogista kärryille. Varsinkin temppujutut tuntuu nyt ajankohtaisilta ja videot aiheesta on parasta.

   Poista
 10. Mun täytys ehkä myös tehdä jotain elvytystä blogille, piilotin sen jopa jossain välissä kun en kehdannut pitää edes julkisena enää kun se tekee vaan kuolemaa. :D Eikä oo kyllä tullut pahemmin toistenkaan blogeja luettua, tuntuu niinkuin koko blogimaailma on paljon kuolleempi kuin ennen! Ehkä vaan kuvittelen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen oli blogit rautaa ja seuraajat mantelimassastaaaaaaaa... :D Petsien kuolema varmaan vaikutti. Muutenkin hype tuntuu siirtyneen muille alustoille, mikä on musta sääli, koska tykkään kirjoittaa ja kuvata nimenomaan pitkästi enkä instamitassa. Eikä tällä eskari-ikään ehtineellä koneella pyöritetä mitään aktiivista Youtube-harrastustakaan, vaikka haluaisi.

   Poista
 11. Täytyykin alkaa teitä seurailemaan!

  Pehkon Elämää -blogissa pääroolissa pitkäkarvainen collie Koda, jonka kanssa harrastetaan monipuolisesti vepestä Nose Workiin ja paimennuksesta näyttelyihin. Omistaja opettelee paremmaksi koirankouluttajaksi ja valokuvaajaksi sekä elelee tyytyväisenä (tai joskus vähän vähemmänkin tyytyväisenä) hullun koiranaisen elämää.

  VastaaPoista
 12. Jei, uusi päivitys! Tervetuloa takaisin. :) Teikäläisen sanataikuruus pitää tän blogin numero ykkösenä kaikista koirablogeista mun kirjoissa.

  pieni Suuri Leijonakuningas on meikäläisten kohtuu tuore blogi keskarin ja meikän sekoilusta. Käy kurkkaan jos kiinnostaa.

  VastaaPoista
 13. Hehe... t. puoli vuotta taukoilua loppui viime viikolla. Eli samassa sarjassa kamppaillaan. :D
  Vaihteeksi, täältä et tule löytämään anteeksipyytöjä blogihiljaisuuteen, mutta saatat löytää fressiä luettavaa (jos vanhaan verrataan). Jos käyt katsomassa, saatat ehkä huomata voitanko treeni-innon köydenvedossa. Et tule kuitenkaan löytämään hauskoja läppiä, sori.

  http://pinseries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Sama vika, oon ihan ulapalla blogimaailmasta. Mutta ihanaa nähdä sun kirjoituksia taas! Mä tässä ajattelin elvyttää omaa blogiharrastusta ja aloittaa puhtaalta pöydältä (taas). :D

  VastaaPoista
 15. Jennyn blogista pomppasin tänne. Hauskasti kirjoitat - koukuttavalla tavalla. Helppo lukea ja hihittää.

  VastaaPoista
 16. Ihanaa löytää pelkkien kuolleiden blogien seasta aktivoitunut blogi!

  Meidän blogi: viimakoiruus.blogspot.fi
  Käy katsomassa jos sekarotuisen koiran harrastuselämä ja videot kiinnostaa!

  VastaaPoista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!