maanantai 15. joulukuuta 2014

Kuvahaaste

Minun on pitänyt tehdä tämä jo kauan kiertänyt kuvahaaste ajat sitten. Törmäsin siihen selatessani Ilo-aussien blogia ja tuumasin, että tehdäänpä tämä pois kuleksimasta, varsinkin, kun meidän akkalaumasta on nyt kunnollinen yhteiskuvakin!

Ohjeet: kuvahaasteen ideana on laittaa 1-2 kuvaa ennalta määrättyihin kategorioihin. Sen jälkeen kirjoitat pienen perustelun/kuvatekstin miksi valitsi juuri sen kuvan. Lemminkin täytyy esiintyä kuvassa tavalla tai toisella. Tarkoituksena ei ole ottaa uutta kuvaa, vaan kaivaa juurikin niitä vanhoja. Voit osallistua kaikkilla lemmikeilläsi, jos niin haluat. 

Kategoriat: paras yhteiskuva, reenaamassa, kisaamassa, paras kesäkuva, paras talvikuva, tunnelmallisin kuva, hassuin ilme, lomalla, töissä, tihutöissä ja toinen identiteetti. 

Haastan mukaan lukijoistani kaikki villakoiranomistajat!Paras yhteiskuva, hands down. Rakastan itse ennen kaikkea toimintakuvia ja sellaisia haluaisin meistä lisää. Toisaalta kuva on Laikan takia niin hauska enkä näytä mörön ja Santeri Kinnusen aviottomalta lapselta (valitettavasti usein näytän). Kuva on Jennyn ottama.


Tämä on toisaalta toinen, joka on pakko lisätä. Rentoa, iloista toimintaa. Osuin hymyillen kuvaan, harvinaista kuin liito-orava!

Minä vahingossa neljä treenikuvaa. Niissä kaikissa kuitenkin tiivistyy jotain olennaista: turboahdettua iloa ja tekemisen meininkiä. Keppikuvassa Laika vetää ihanan matalana, frisbeekuvassa se näyttää krokotiililta, jälkikuva on otettu mukavana päivänä (treenattiin isossa häiriössä junaradan, auto- ja pyörätien vieressä) ja seuruukuvassa Laika keulii parastaan.Treenikuvat taltioi Jenny.


Kisakuvia meillä on lyhyen kisauran takia tosi vähän. Yasmin Eklund kuitenkin nappasi tämän kolmannesta startistamme HAUlla tänä syksynä. Agilityssä kisaaminen on sen vähäisen kokemuksen perusteella ja hillittömästä jännityksestä huolimatta koukuttavaa.Loltsi jos joku ansaitsee kesäkuvan. Kuivaa, lämmintä ja puskat täynnä marjoja. Toisaalta uiminen on niin tärkeä osa meidän kesäelämää, ettei ilman sitä oikein kuvahaasteet onnistu.


Talvi! Tästä voi oikein tuntea kipristelevän pakkasen ja narskuvan lumen, kuulla Laikan perusasentotuhinan.
Minun vaikea suhtautua itse ottamiini tunnelmakuviin jälkikäteen mitenkään. Olen aika harvoin tyytyväinen ja nyt päätin tehdä valinnan mahdollisimman pian ja olla märehtimättä. Loltsin mustavalkokuvasta tosin pidän ihan oikeastikin. Belgiekstra piti lisätä, sillä pidän sen fiiliksestä yllättävän paljon.
Hassuimpia ilmeitä. Nämä selittänevät olemassaolonsa!


Lomakuvaksi halusin valita tällaisen vanhan kuvan Lappeenrannan ajoilta. Ystäväni temputtaa Loltsi ja Paavoa juhannuksena 2010. Se oli ihana päivä ja viimeisiä kuukausia Lappeenrannassa.Loltsi ei olekaan töissä, vaan koulussa. Se on söpöytensä varjolla ujuttautunut muutamaankin otteeseen kouluun ja tässä se istuu vappuna kuviksenluokassa lukiossa. Kuvaamataito oli suosikkiaineeni ja lukion opettaja 5/5, joten kuvaan kiteytyy monta ihanaa asiaa.

Laika on kuvassa nokosilla Animaliassa, jossa olin työharjoittelussa 2012 talvella.


Sattuneesta syystä tihutöistä on aika vähän kuvia. Mutta kerran yhytin Lassin kököttämästä varastettu Frolic-palkintopussi päässä vanhan kämpän makuuhuoneen nurkasta.


Kuuluisa laulaja Elton Joltsi on Loltsin toinen identiteetti. Ihan oikeasti.

9 kommenttia:

 1. Tää kuvahaaste on pyörinyt jo vaikka kuinka kauan kaikissa mahdollisissa blogeissa, mutta tää on kyllä ehdottomasti paras ja hauskoin vastaus siihen :) En tiiä milloin oot päivittänyt tätä ulkoasua kun oon ollut jotenkin ihan ulkona blogiskenestä, mutta lookin' good!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ulkoasu vaihtui tossa öö yö tai kaksi sitten. :D

   Poista
  2. Haha noni en ollut paljoo myöhässä sitten :D

   Poista
 2. Heips! :) Teille osui voitto Netan blogin arvonnassa, niin ajattelin tätäkin kautta vielä ilmoittaa :)

  http://nettastage.blogspot.fi/2014/12/kuudestoista-luukku.html

  VastaaPoista
 3. Santeri Kinnusen avioton lapsi, ahaheha! Tää sun blogi ja tapasi kirjoittaa on kyllä mainio :D Seurannut sivusta jo pidempään ja arvostan kyllä kovasti. Paljon tietotaitoa ja perusteltuja kommentteja, tätä lisää villakoiramaailmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttäisin todisteita Kinnus-väitteiden tuekseni, jos häpeä ei olisi niin suuri. :---D Mut kiitos ja kumarrus ja yritän pitää lipun korkeella!

   Poista
 4. Ahhaha! Tuo neljäs kuva sai tirskahtamaan! :D
  Frisbee viilettää ja yks siinä kiitää perässä niin intopiukeena :D

  VastaaPoista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!