tiistai 4. syyskuuta 2012

Koiranpoikasen virtsanpylväitä

Jep jep, virtsanpylväitä. Rakkaan bussilupsuttajan (Laikan uusi rotu, se nimittäin pussasi odottamatta tuntematonta kanssamatkustajaa penkin selkänojan yli) maitokulmurit ovat virallisesti ottaneet hatkat. Siskojensa omistajat olivat kaikki käyneet poistattamassa penskoilta edes osan, Larsson ilmeisesti urkki mun tilitietoja ja lompakkoa ja sylki legot vaivihkaa jonnekin nurkkaan. No, yhden hurrrrrjan kulmahampulin löysin. Leuat ovat tällä hetkellä yläpurennassa, mutta josko se korjaantuisi vielä kasvun aikana.

Larppi on myös pääosin sisäsiisti ja osaa jopa odottaa ulospääsyä. Tänäänkin sain vaihtaa ylleni jopa reikäverkkarit ennen uloslähtöä, vaikka koirat olivat olleet kotona aamukahdeksasta hieman yli neljään. Pisulin suosikkilempinimeä en kuitenkaan suostu vielä laittamaan hyllylle, sillä vuotoja sattuu aina silloin tällöin.

Loltsi ja Laika ovat tehneet uuden hedelmäaluevaltauksen. Nyt niille maistuu omena! Kehtaako noita enää lihansyöjiksi kutsua, kun ruokavalio alkaa muistuttaa enemmän vegeomistajan menua.

Ja Paavo... Mun Persoonallinen Herrasmies. Se säikäytti tänään sampsakon. Osuivat nenäkkäin, Paavo ilmeisesti joko hyvissä tai nälkäisissä aikeissa työnsi kirsunsa aivan sammakkon nenään ja kuului äänekäs, äkkinäinen RIBBIT ja loiskis, kun pikkukaveri katosi puroon. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!