perjantai 31. maaliskuuta 2017

Kevätpentu + ostoksia!

Heh ;) Sanon aina, ettei minulla ole pentukuumetta. Viime aikoina ei ole ollut edes koirakuumetta... mut jokainen varmaan tietää sen tunteet, kun sattuu se unelmapentu kohdalle... Tai heh, repäsee ittensä isäntäeliönsä mahan läpi ja vaan hyppää kyytii <3 En vaan kirjaimellisesti pystyny sanoo ei ku yks yö peltolenkil kohdalle ajettiin ufolla ja mut sädetettiin ylös ja sain pupsin matkaan <3 Penu tuntuu ihan superhyvältä harrastuskoiralta, ihan unelmalta. Se on repiny jo naapurinpuoleisen seinän auki ja tosi avoin on, ku on hyppiny kaikkien pihan mummojen sydämmiin ihan kirjaimellisesti ;)


Jos noi mustat on hankalii kuvattavii ni pentu on kyl viel haastavampi. Se ei näy oikeen hyvin päivänvalos eikä tallennu kameran kennolle ku sil on ns. vähän eri aallonpituudet. Pitää miettii et jos lämpökameraa ostas. Jää se GoPron hankkiminen taas. Ylempänä kumminkin kaikki kolme ekassa suht onnistuneessa yhteiskuvassa. Awws. Kaikki ihmettelee toisiaan. <33

tyypit vähän paininu
Laika ja Vinski on ottanu erinäkösen tyypin tosi hyvin vastaan. Vinski on oikein leikkisetä ja vihree kuola vaan roiskuu, kun tyypit painii menemään. Meil on lattias jo yks isompi reikä, mut onneks alakerras on vaan kellaritilat eikä esim naapurii.

Laika on ihan persoonalliseen tyyliinsä vaan ignoorannu pennun sisällä ja on ku sitä ei oliskaa. Sen verran on käytös muuttunu, et se sil on yleensä foliohattu sisäl pääs mut vaikee sanoo, et se olisi ollut just pelkkä pennun tulo, kun musta se on käyttäytynyt näin jo aiemminkin joskus.  Mut Laika on vähän semmonen persoona :) oon kuitenki pyrkiny tekee sen kaa kahestaan meidän tärkeitä juttuja ja ollaan kuunneltu esim. ysärihittejä takaperin ja maattu sängyllä lusikassa.
hupsu laikkuli

Koska pentu tuli niin yllättäen, niin vielä pitää tehdä hankintoja. Totta kai pupsi on hyvä syy vähän shoppaa ;) Ihan ykkösenä on uusi oma hihna! Kersa on nimittäin tosi nopee syömään kaikki piuhat poikki ja oon käyttänyt nyt talon kaikki varahihnatkin. Mut jos tollanen kevyt pentualumiiniketju sitte :) isompana sitte esim. titaaniketjuu (jos joku tietää jonku suht edullisen ostopaikan ni kommentteihin voi kertoa) Enimmäkseenhän toi on tietty vapaana et saa omaehtosta liikuntaa, mut kun tyyppi menee myös pystysuorii seinii pitkin ja meil on seittemänkerroksinen talo niin pitää vähän kattoo vielä vapaanapitopaikkoi.

Kakkosena tietty kevythäkki sitte valmiiksi lepopaikaksi niin on sitte tuttu paikka valmiina ku joskus lähetään kisaamaan. Kotonahan meillä on häkin ovi aina auki että pääsee koirat sinne lepäämään, mutta penskahan likvidoituu meidän postiluukustakin läpi niin tavallaan asutaan yhdessä isossa häkissä nyt. :)

Uus treenitakki pitää tietty hommata! Roiskeenkestävä

Sitte tää nelonen on vähän tylsä, mut kyl pitää muistaa madotus, en vaan oo päättänyt, et kumpi sitten tulee ajankohtaseks, mut sit lähempänä rokotuksii mietin.

Kysymys lukijoille: onks teil pentukuume?

4 kommenttia:

 1. Haha jes :D Paras pentu juttu. Onnea harrastus urallenne! Ps. Punainen mato on parempi.

  VastaaPoista
 2. Joo, on kans pentukuume mutta onneks meillekin on tulossa pienten tassujen vipatusta. <3 Kantsii muuten vähän varoa niitä seiniä, oon kuullut että pennulle voi tulla huonot lonkat jos sitä hyppyyttää kerrostalon katolle. :/

  VastaaPoista
 3. Hauska postaus! Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hei peukku sulle! tykkään sun blogista paljon, hauskaa luettavaa!koiriesi ja aktiivisen harrastelusi vuoksi olen kiinnostunut kyseisestä rodusta ja mietinkin satutko tietämään hyviä kenneleitä mitkä kasvattaisi keskarivilliksiä enemmän käyttöön kuin näyttöön? Mistä olet omasi hankkinut? Vai kehtaatko täällä julkisesti paljastaa?? :D

  VastaaPoista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!