lauantai 20. kesäkuuta 2015

Juhannustaikoja


Juhannus tuli ja vanha leiska meni! Jihuu! Halusin jotain vaaleampaa talvisen mörköleiskan tilalle. Ilmeisesti keskiviikkoiltana katseltu Jurassic World (100/5 elokuva, itkin) hiipi samaan aivolohkoon kuin inspiraatio. Bannerissa on tällä kertaa Vinski. Sinne tänne tullee hieman lisäyksiä ja muutoksia, esim. tämänhetkinen otsikkofontti on liian pieni, mutta Blogger ei anna koskea siihen (edes Variableseihin kajoaminen ei muuta mitään muuta kuin numeroita siellä täällä), joten jatkan, kun palvelun majavilla on parempi päivä.

12 kommenttia:

  1. Ihana ulkoasu! Mietin ensin, et olis näyttäny siistiltä jos Vinski ois syöny ton "Ihmekoirat"-tekstin, mut en sit tiedä oisko se näyttänytkään nii hienolta :D Kiva rajaushomma sulla on ollu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mietin kans tota ja myös muutamia kikkailuja, mut päädyin tähän, koska yksinkertaisuus. Syvääminen on syvältä :D, kun ei oo kun pelkkä hiiri käytössä (wacom<3), mutta tollaseen raffiin perseilyyn sekin riitti ihan fine.

      Poista
    2. Kauheeta yksityiskohtia huomaan, mutta kuuluuko tuon "scroll to top"-kuvan tulla tuosta taustan yli valkoiselle alueelle? Näyttäis ehkä paremmalta niiin, että olis vaan tuolla harmaalla taustalla? ps. Ootan, että teet varsinkin Vinskin varustepostauksen, vaikka kuvin? :)

      Poista
    3. Se tulee valkoiselle taustalle, jos selainikkuna on riittävän kapea. Käytännössä sen siis voisi kutistaa pienemmäksi ja tunkea lähemmäs oikeaa alanurkkaa. Mut siis toi ilmestyy, jos ikkuna on ihan minikokoinen ja skrollaa riittävästi, joten tavallaan en voi asialle mitään. Esim. mun leveellä näytöllä ei ole tota ongelmaa.

      Vois ehkä tehdä! Oon joskus tehnyt jonkun roinapostauksen, mut siitä on aikaa, koska se on kuvattu vanhalla kameralla. Vinskillä nyt ei sinänsä mitään ihmeellistä tavaraa oo, kun treenikamat on yhteiset Laikan kanssa ja oon ostanut sille pari pantaa, valjaat ja safkaa lähinnä. :D

      Poista
  2. Vinskin naama tossa kuvassa. <3 On se komia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta se näyttää siltä, että sen aivoihin on lentänyt suun kautta kärpänen. :----D

      Poista
  3. Suloinen kuva! Ja tosi kiva tää uus ulkoasu, tykkään etenkin tästä vaaleasta värimaailmasta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Teki mieli valaista vähän, kun edellinen oli sellainen luolaeläjän päänsisus. :D

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuule just vaihdoin ihan omin käsin tehtyyn banneriin, jos vaivauduit lukemaan tekstin mihin kommentoit. Et öö ei kiitos ja seuraavan vastaavan kommentin (koska sulta on tullut aikaisemminkin useampaankin blogiin vastaavaa) ärsyttävän mainoksen heitän bittiavaruuteen ilman vastausta.

      Poista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!