lauantai 25. huhtikuuta 2015

KOIRABLOGIBINGO



Nyt pelataan bingoa. Lista kouraan, sukellus kohti blogiluetteloa ja rastimaan. 

Ylärivi:

Blogia sponsoroi FitDog. On oikeastaan ihan sama, onko kyseessä agility-tykki, näyttelypulla tai kissa, FitDogin tuotteita kannattaa käyttää kaikkien. Koska myös sinun koirasi tarvitsee maissia tai perunaa. Koska hiilari sheikkerissä on merkittävästi eri asia kuin hiilari kuivamuonassa.

Blogiteksteissä esiintyy vähintään kerran sanapari PÄTEVÄ KOIRA. Lukiessasi kuulet päässäsi bloggaajan lähes yliääntä lähestyvän intonaation, kun karvahaalari on viimeinkin ottanut katsekontaktin ohjaajaansa.

Blogin koira on sekarotuinen, mutta ei mikä tahansa Apulasta köynitty saksanpaimenkoira-ajokoira, vaan sinisilmäinen paimen-pystykorvasekoitus, mieluiten tietysti merle.

Keskellä:

Blogin banneri on tilattu siltä Petsien tyypiltä, joka uskalsi warettaa Photoshopin. Sama tyyppi on syvännyt bloggaajan toiveesta tämän koiran yhteen banneriin vähintään neljästi ja lisännyt oman vesileimansa huomaamattomasti bannerin nurkkaan niin, että se vie vähintään viidesosan tekeleen pinta-alasta.

KAKKAPUSSIARVONTA!!! HERKKUTIKKUARVONTA!!! VARVASVOIDEARVONTA!!! ARVONTA!!!

Erikoispostaus. Erikoispostauksella on yleensä kavereita. Lopulta puolet blogin postauksista on erikoispostauksia ja mikään ei ole erikoista ja ennen oli kunnollista.

Alarivi:

DIY-postaus, jossa tehdään paracord-panta. Villi kortti: DIY-postauksessa voidaan tehdä myös satiininen näyttelyhihna tai koirannameja.

Mielipidepostaus aiheesta "koiranjalostus on mennyt liian pitkälle." Esimerkkeinä käytetään englanninbulldoggia ja näyttelylinjaista saksanpaimenkoiraa.

---

(Kuten kaikki muukin blogimaailmassa, tämäkin idea oli varastettu.)

21 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Osuit naulan kantaan, hahaha! :D Samoihin asioihin oon itsekin kiinnittänyt huomiota.

    VastaaPoista
  3. :D Jos miltei kaikissa lukulistalla olevissa (omani mukaanlukien) esiintyy edes jokin näistä, niin olenko voittanut jotain :)

    VastaaPoista
  4. Joo samaa olen huomannut. Onneksi voi aina napsia lukulistalta pois, jos ei kiinnosta.:D

    VastaaPoista
  5. Ihan paras! Samoja juttuja olen huomannut paitsi kohdat 2 ja 3. :D

    VastaaPoista
  6. Mun tekis mieli käydä kommentoimassa fitdogin tuotteita käyttäville ihmisille vaan, että MIKSI MIKSI MIKSI? Se että se on fitdog ei tee sen tuotteista hyödyllisiä tai toimivia. Jos harjoittaa kritiikkiä muutenkin ruokinnan suhteen niin noiden palkkareidenkin sisältöjä ois syytä vilkasta ees kaks kertaa ja miettiä tarviiko se koira sitä hiton maissijauholitkua todella niin kipeesti.... Ai niin ja BINGO!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rehellisyyden nimissä toi on noista bingotaulun jutuista se, mikä on ihan aito ärsytyksen aihe. Trendejä tulee ja menee, syyllistyn itsekin ihan jäätävään kehumiskiljuntaan ja mietin sadan lukijan arvontaa, mutta tyhmyys ja aggressiiviseen markkinointiin lankeaminen on, no, se on tyhmää.

      Poista
    2. Joo mulla sama. Mua suoraan sanoen v*tuttaa, että ne on keksineet noin näppärän tavan saada mainosta itselleen. Ne lahjoittelee puolille koirabloggareista ilmasta kamaa palstatilaa vastaan ja kohta kaikki ostelee niitä ihan intopiukassa, koska MÄ LUIN TÄSTÄ YHESTÄ BLOGISTA. Ne nettoo massia ihmisten tyhmyydellä. Luoja, että muuten ärsyttääkin... :D

      Poista
    3. Luin, et "ne nettoo maissia" ja mietin, et damn eiks niil oo jo riittävästi. :'D Mut jeah. Mul on sellainen pro järjenkäyttö -kamppis omassa elämässäni, ehkä joku joskus jostain ääneen lausutusta mielipiteestä kääntyy ajattelemaankin asioita.

      Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Nyt tuli hyvät naurut, kiitos tästä :D Ihan mahtava!

    VastaaPoista
  9. Tää oli kyllä ihan loistava postaus! Moni kohta kyllä täsmäs mun blogin kanssa koiraa myöten, paitsi sillä ei oo onneksi sinisiä silmiä ;)

    VastaaPoista
  10. Loisssstava :'D FitDog tuntuu tosiaan keräilevän mainostustilaa bloggareilta nyt ihan urakalla.

    VastaaPoista
  11. Ei tainnut ihan tulla bingoa, mutta melkein. Fitdog on kyllä nyt tällä hetkellä varsinainen villitys. Omillani en ole oikeastaan kokeillut, paitsi vuonna 2012 voitin mätsäristä jotain koirien energiajuomaa. Mutta tajusinko 12-vuotiaana siitä mitään? No en. Koira ei tykännyt, joten jouti roskiin kallis litku, kun en tajunnut, mikä ihme sekin oli. :D Joskus täytyisi perehtyä noihin koiran tarvitsemiin palautusaineisiin varsinkin, kun kisakausi alkaa, niin voisi sitten itse niitä tehdä. Fitdogia tuskin lähden tilailemaan, kamalan kallista, ja tuskin se mitään ihmeainetta on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirien ES oli eka mielikuva. :DDD

      Mutta palkkarireseptiä etsivän kannattaa tsekata nämä:
      http://tollerwichit.blogspot.fi/2014/07/noudon-alkeita-ja-jakke-lehtosen-luento.html
      http://sahkopaimenet.blogspot.fi/2014_08_01_archive.html

      Noista tuo toka hyödyntää Fidaria jossain määrin ja ekaa olen käyttänyt itse. Tai siis antanut Laikalle. :D Mut tiivistetysti: nestettä, proteiinia, jotain maitohappoja neutraloivaa ja elektrolyytit.

      Poista
  12. Just hyvä! :D Ainoa miinus, että sekarotuisten koirien blogeja on todella vähän. Kyllä suurin osa taitaa olla rotukoirien omistajien blogeja. ;)
    Meille napsahtitässä bingossa arvonnat ja sekarotuisuus, mutta kumpikaan koirista ei ole kylläkään sinisilmäinen, eikä merle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvoin vähän coolien seropien ja coolien tyä mies koirojen välillä, mutta päädyin tähän. Blogeissahan on oikeastaan aika laaja valikoima erilaisia rotuja ja monille ne coolina pidetyt rodut on todellisuuden sijaan haaveita, oli ne sitten maleja tai koirasusia. Toisaalta tän tarkoitus oli olla lähinnä lempeä piikki lihassa, ei niinkään hc todellisuusmittari.

      Poista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!