maanantai 16. joulukuuta 2013

Mene koiranäyttelyyn, osta sieni (ja treeniliivi)

Messari. Itkin koiratanssille yhdeksästä puoleen kahteentoista. Paitsi Tiinalle ja Hekalle nauroin, ne kun on niin ihania Jani-Pettereineen. Kuvasin vinkusientä liukuportaissa (ja vain vinkusientä liukuportaissa), näin varmaan sata tuttua kasvoa (ja se oli ...mukavaa?) ja laitoin belgikehällä paperipussin päähän ja Ericaa nolotti.

Kuskasin kotiin ruma ysäri -henkisen taskun tyttöjen papereille (jotta voisin hävittää ne kaikki kerralla pitää ne yhdessä paikassa), kolmannen joululahjan Paavolle, pari ällösöpöä pantaa (GLITTERIÄ!!!!11!) ja hopeanharmaan treeniliivin, koska treenitaskun kanssa juokseminen agility-kentillä alkoi tympiä rankasti. Berran XXS-liivi vaikuttaa hyvin istuvalta, mutta tilavalta ja se pääsee huomenna testikäyttöön. Meillä on pelottavasti jonkinlaiset treeniryhmänsisäiset syyskaudenpäätöskisat. Eli pelottaa. Mut sentään on se treeniliivi, true koiraharrastajan haarniska, jonka avulla voitetaan kaikki esteet.

...eikö?

Kuvassa vinkusieni liukuportaissa.

5 kommenttia:

 1. Hyvä että nauratti, meilläkin oli Hekan kanssa hauskaa :D

  VastaaPoista
 2. Pakkosaadavinkusienipistecom! Mistä puljusta tää mahtaa olla?

  VastaaPoista
 3. Ajattelin itse asiassa teitä, kun ostin tuon. :D Ja oli muistaakseni Roydonilta.

  VastaaPoista
 4. Mitä, olen jäänyt jonkun mieleen :D Mun pitää varmaan mennä jonnekin näyttelyyn ja toivoa että noi on sielläkin myymässä...!

  VastaaPoista
 5. Joo, olet jäänyt. Muistan sut jo ihan siitä, kun yritit valita koirarotua ja pohdiskelit asiaa sangen kauan PP:ssä. :D Ja sitten jumituin lukemaan Luksin pentuaikojen koulutusblogia jne. Sitä paitsi sun koiran nimi on Sieni. :D

  VastaaPoista

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!