perjantai 13. syyskuuta 2013

Metaharrastelua



Metatason koiraurheilu. Facebook-ryhmiä, seuroja, rotujärjestöjä, keskustelupalstoja, koirapuistotuttuja, jokaiselle tuttua rinkirunkkausta. Olen vaihteeksi kyllästynyt siihen. Tarvitsen pesäeroa vajaalla käyvistä kasvattajista, keplottelusta, hihojen polttamisesta, siltojen polttamisesta, metsien polttamisesta what, foliohattuilusta ja kaikesta muusta, mikä liittyy kaikkeen, mutta ei sitten kuitenkaan mihinkään oleelliseen.

Keskimittainen huokaus. Onneksi olen Laikan ottamisen ja koiraharrastuksen reboottaamisen jälkeen tutustunut myös ihmisiin, jotka pitävät koiristaan erinomaista huolta, jaksavat ajatella, eivät rakentele salaliittoteorioita tai esitä mitään. Kaikilla näillä on luonnollisesti aivan huippuja koiriakin, Loltsin ja Laikan bestiksiä.

Do more of what happy. Se on niin totta. Enemmän agilityä, rally-tokoa, jälkeä, frisbeetä, pyöräilyä ja lenkkejä ja koirapuistoilua hyvässä seurassa. Vähemmän merkityksettömän paskanjauhannan lukemista, kuuntelua tai siihen osallistumista. Loistava suunnitelma. Täytäntöönpano alkakoon välittömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vingutathan meille siilipalloa, sillä siitä me pidämme!